TUN DIG IND PÅ DE HØJERE FREKVENSER

Vi prøver altid (og nogen gange lidt desperat) at få en forståelse af vores evig-forandrende verden. Mange er kørt trætte i dyr shopping, at spise ude et par gange om ugen, at købe alt for dyre huse og biler, overfladiske bekendtskaber – eller at rejse ud for at få lidt fred. Eller er vi…..?

 Jeg ved ikke, hvordan det føles og mærkes hos dig, men mit verdensbillede ser anderledes ud, end det gjorde for bare 5 år siden. Det, som jeg mærker er, at vi efterhånden finder langt mere fornøjelse i at hjælpe til med at bane vejen til et mere positivt skift i energien generelt. Vi ønsker det både på egne men også på andres vegne, og det føles da skønt!

I mit verdensbillede kan jeg også mærke en større og større åbenhed over for spiritualiteten, og vi kan egentlig kalde det, hvad vi vil:

 • Spiritualitet
 • Personlig udvikling
 • Grundværdier
 • Hverdagsluksus
 • ”Religiøs” overbevisning

Vi vil lære os selv bedre at kende. Vi vil gerne have det godt, og vi vil gerne være lette og glade. De sidste par år har for mange været fuld af prøvelser og til tider meget hårde prøvelser. Måske nogle af energi-eksperterne har ret: at vi har afsluttet en cirkel i 2016 og nu for alvor er trådt ind i en ny energi i 2017, der bringer langt mere glæde, rummelighed og plads til hinanden med sig.

Bliver vi bedre til at tage os af hinanden?be-more

Når vi arbejder bevidst med Loven om Tiltrækning og bruger energien som et redskab til en bedre hverdag for os selv, betyder det, at vi forsøger at connecte os med en højere frekvens/vibration for at kunne tage os bedre af os selv. Grundlæggende fordi lige tiltrækker lige, og fordi de høje frekvenser føles godt i kroppen. Her ligger en stor forskel i at være ”spirituel” og religiøs. Albert Einstein har engang udtalt: “My religion consists of a humble admiration of the illimitable superior spirit who reveals himself in the slight details we are able to perceive with our frail and feeble mind.”

 Så det handler måske I bund og grund slet ikke om religion men om vores mindset og tankegang? En ting er sikkert og vist. Jo mere vi tuner os ind på de høje frekvenser, jo mere kærlige og taknemmelige mennesker bliver vi. Så i takt med at vi tager os mere kærligt af os selv, tager vi os også mere kærligt af hinanden – og sammen gør vi faktisk verden til et langt bedre sted at være for os alle. Det var da en herlig tanke: rummeligheden!

 Her kommer 7 måder at tune dig ind på en højere og mere positiv energi/frekvens/vibration

 

 1. RECONNECT med din sjæl

Med vores travle hverdag glemmer vi ofte det allervigtigste: os selv og vores sjæl. Lær at elsk dig selv med alle dine facetter, og du vil kunne klare hele verden – og mere til.

 1. CONNECT med naturensæt et lille frø

Den nemmeste måde at connecte med Universet er ved at befinde dig i naturen. Ud og gå nogle lange ture og bare at være til.

 1. GRIN ofte

At grine er med til at heale os. Der sker et helt naturligt biologisk skift i vores krop når vi griner.

 1. MEDITÉR & bed en stille bøn

Når vi mediterer eller dedikerer nogle tanker i en stille bøn, connecter vi med noget, der er større end os selv. Noget, vi ikke behøver at søge en forklaring på men som blot er sådan.

 1. Få masser af SØVN

Det er vigtigt at have en sund søvnrutine, så din krop kan slappe af hver dag. Din krop har brug for 6-8 timers hvile; uanset hvad du ellers prøver at bilde dig selv ind.kram

 1. OMFAVN menneskeligheden

Hver eneste gang vi træder ud af eller væk fra drama for at hjælpe andre, træder vi ind i en tilstand af spiritual awareness. Det er så godt for din egen sjæl og det kommer alt andet omkring dig til gode også.

 1. Vær OPMÆRKSOM på din egen indre stemme

Vi har ofte høje forventninger til alt, hvad vi foretager os, og det gælder også i vores spirituelle søgen. Det første vigtige skridt er at smide alle forventninger og blot lytte. Du har allerede alle svarene i dig – hvis du lytter….

 Namaste – og et lille drys af magi

Britt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *