De positive affirmationer gør underværker

Der findes så mange gode værktøjer derude til at arbejde med ”personlig udvikling”. En af dem er kontinuerligt at bruge de positive affirmationer som en del af det langsigtede arbejde med dig selv.

Der findes ingen hokus pokus, når det kommer til livet og til vores egen proces. Selv gennem bevidst opmærksomhed må vi væbne os med tålmodighed og vide, at vi er på én lang rejse, og en del af den rejse er også at komme fra A til B. Det er ikke lige meget, hvordan vi kommer derhen – men at vi kommer derhen inklusive alt det, vi møder på vores vej!

louise-hay-quotes-act-already-happiness-300x300

 

 

Når først du har taget en beslutning om, at du har brug for en forandring i dit liv, er du kommet langt. Herefter handler det i stor stil om at finde de elementer, der virker for dig, og så ellers om at blive ved med at bruge de værktøjer.

Alle vores tanker er kreative. Tanker er lige som alt andet energi med forskellige frekvenser, og det betyder, at det, du oplever i din hverdag, er summen af dine overbevisninger og ikke mindst dine tanker. Med andre ord så udspiller dit liv sig ud fra dine tanker i manifesteret form. Du skaber din egen virkelighed.

 

 

 

DEN GODE NYHED
Hvis det, du oplever udspringer af det, du tænker, så er du selv i stand til at ændre på dit liv. Ganske simpelt ved at ændre dine tanker. Du kan rent faktisk få det præcist, som du gerne vil have det. Vi tror, at livet sker foran næsen på os, og vi har en tendens til at gøre os selv til ofre på den baggrund. Det passer ikke. Du bliver kun et offer, hvis det er det, du siger til dig selv.

Hvis det her er sandt, hvad ville du så vælge at gøre? At tro på?

SKAB EN FORANDRING MED DE POSITIVE AFFIRMATIONER
De fleste mennesker har fokus på alle de ting, de IKKE ønsker i deres liv. Skift dit fokus. Sig til dig selv, at du er åben og modtagelig for dit eget højeste bedste. Sig til dig selv, at livet vil dig det godt. Brug de positive affirmationer til at skabe en ny motorvej i din hjerne, så du skifter dit fokus over på alt det, du ønsker dig mere af i dit liv.

POSITIVE AFFIRMATIONER GIVER DIG ENERGI
Find de positive affirmationer, som du har brug for og som kan erstatte nogle af dine negative overbevisninger f.eks.
1. Livet er godt, og livet vil mig det godt
2. Jeg er taknemmelig for, at min krop er i stand til at heale sig selv. Jeg er sund og rask
3. Jeg elsker mig selv, og jeg er taknemmelig for alle de gaver, som jeg er født med

louise-hay-healing-eating-habits-300x300

 

Brug dine affirmationer. Skriv dem ned. Hæng dem op. Kig på dem hver dag. Sig dem højt. Sig dem højt inde i dig selv. Mærk godt efter, hvad de gør ved dig. Har du brug for at ændre undervejs i processen, så det passer bedre og bedre til din rejse, så gør det. Du er ikke i tvivl, når du rammer rigtigt. Gentag, gentag, gentag. Det er den eneste måde, at du får affirmationerne til at plante sig i din bevidsthed/underbevidsthed.

Husk, at vores positive affirmationer altid formuleres i nutid og positivt formuleret dvs. at vi aldrig bruger ”IKKE” i en positiv affirmation men formulerer den positivt i stedet for.
Har du brug for mere viden omkring de positive affirmationer, og er dette felt nyt for dig, så vil jeg anbefale dig at starte hos den fantastiske Louise Hay eller at se filmen/læse bogen ”The Secret”.

 

Har du brug for hjælp til et mere positivt mindset? Nogle gange har vi brug for hjælp fra andre mennesker. Inspiration, et kærligt spark, nyttig viden – eller værktøjer som vi ikke selv har. Kan du mærke, at du ikke rykker på din egen banehalvdel, så grib ud og bed om hjælp til din rejse. Du vil takke dig selv for det senere ….

God fornøjelse
Kærligste hilsner

Britt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *