ModerneSpiritualitet.dk – Hvad er det for en størrelse?

2017-03-07 Britt Kjær Overgaard firmaportræt0810

 

I min verden er det plads til det enkelte individ. Troen på, at der er mere mellem himmel og jord. Troen på at vi kommer længst ved en ikke dømmende adfærd, kærlighed, respekt og frem for alt tilgivelse. Troen på at verden kan blive et langt bedre sted i harmoni med os selv og med naturen. Moderne Spiritualitet handler ikke om religion men om personlig vækst og spirituel søgen efter en mere glædesfuld og harmonisk hverdag. Det starter i os selv. Starter vi der, kommer vi langt.

Jeg tør godt at sige, at jeg er spirituel. Moderne spirituel kalder jeg det selv. I den forstand at jeg er en helt almindelig fynsk pige fra landet, der lever et ganske almindeligt liv uden en iscenesat religion, men at jeg har opdaget nøglen til et bedre liv for mig selv og dem, der giver mig lov. Et mere harmonisk liv i ro & balance, og mit mål er et liv i overflod på alle planer. At være spirituel handler i bund og grund blot om at forene alle dele i os – og er det grundlæggende i at være et menneske.

3b68a5d531668f443bf3c302eeca340b

 

 

Og hvorfor så denne blog? Jeg synes, det er på tide, at vi tør tale højt om livet – på godt og ondt. Hvad der rører sig inde i os. Hvorfor vi både har op- og nedture. Hvad det skal til for, og hvad vi kan tage ved lære af de oplevelser, vi får – gode som dårlige. Ved at ytre vores mening opdager vi nemlig vores ligesindede, og blandt ligesindede finder vi mening med de ting, vi foretager os, men vi finder også hjælp til finde os selv på vejen gennem støtte og forståelse.

Moderne spiritualitet favner bredt og tager i første omgang udgangspunkt i erfaringer fra min egen personlige vækst som menneske og spirituelle søgen de sidste mange år. Hvad der er min sandhed, behøver ikke at være din sandhed, men måske jeg kan inspirere dig med min lyst til livet fra en meget positiv vinkel.

  • Jeg tør godt at sige højt, at jeg er et spirituelt søgende menneske som en del af et bedre liv for mig selv og dem, jeg holder af
  • Jeg tør godt at sige højt, at jeg tror på engle og åndelige vejledere
  • Jeg tør godt at sige højt, at jeg tror på karma og Universets uskrevne love
  • Jeg tør godt at sige højt, at jeg tror på, at vi alle bør leve efter vores sjæl og hjerte i vores jagt efter det lykkelige liv
  • Jeg tør godt at sige højt, at jeg tror på skæbnen, og at der er en mening bag alting
  • Jeg tør godt at sige højt, hvis jeg har en rigtig øv dag
  • Jeg tør godt at sige højt, når livet gør ondt, og når jeg har det skidt
  • Jeg tør godt at sige højt, at jeg også har en djævel inde i, der ikke altid gør mig til det “perfekte & pæne” menneske, hvis jeg giver det plads
  • Jeg tør godt at sige højt, at jeg også har nogle knap så pæne skyggesider, der heller ikke altid passer til profilen af den perfekte kvinde

Tør du ?

Hver eneste morgen siger jeg til mig selv “I dag er den bedste dag i mit liv. Og sådan er det”. Mit liv er langt fra rosenrødt hver dag, og det er nu ikke altid det lykkedes mig at have den bedste dag i mit liv, men det giver grobund for langt flere glade og befriende dage. Min integrerede tro på kærlighed, accept og taknemmelighed gør det nemmere for mig at tackle livet, når det niver. Her spiller accept også en meget stor rolle. Mit mål er at udvikle mig kontinuerligt i den retning, hvor jeg lever mit liv fuldt ud, med et åbent hjerte og en tiltro til, at livet i bund og grund går ud på at finde de ting, der skaber allermest glæde for os selv – og for dem, vi har kært.

Følg mig også gerne på www.facebook.com/modernespiritualitet.dk, hvor jeg deler alt det, jeg selv finder på min vej, med dig.

Vil du vide mere om mig, er du også velkommen til at kigge forbi www.brittovergaard.dk eller www.kærlighedsbudskaber.dk

Kærligst Britt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *