Luk den negative energi ude med et positivt mindset

Måske du kender det? Når der sker ting omkring dig, som påvirker dig negativt. Når der er mennesker omkring dig, der påvirker dig negativt – selvom du faktisk selv er glad. Det kan være drænende for den gode energi, især hvis du hører til den sensitive type, men vi behøver heldigvis ikke at tage det ind. Luk den negative energi ude med et positivt mindset.

Vi kommer ikke uden om det. Det her med at vi bliver påvirket af vores omgivelser. Det kan selvfølgelig både være på den gode og på den negative måde, og det afhænger naturligvis også af, hvor modtagelig du er over for dine omgivelser. Uanset hvad, så tror jeg, du vil give mig ret i: Mere af det gode og mindre af det negative, tak!

Heldigvis kan vi selv være herre over, hvor meget vi har lyst til at tage ind, og vi kan også lære at skærme os fra for meget negativ energi. Det kan vi gennem:

– meditationer

– renseøvelser

– selvrealisering

– personlig vækst

Men det handler i den grad også ved at opretholde et positivt mindset. Jo mere positivt vi tænker generelt, jo bedre har vi ved at modstå udefrakommende negative påvirkninger, fordi vi hviler mere i os selv, jo højere vibrationer vi har i kroppen.

hope

 

Her kommer 10 tips til, hvordan du kan holde din optimisme kørende. Gode tips, som kan hjælpe dig med at skabe et mere positivt mindset:

  1. Beslut dig for at være glad
  2. Forvent altid kun det bedste udfald
  3. Stol på Universet
  4. Der eksisterer ikke problemer, kun udfordringer som altid kan løses
  5. Vær taknemmelig for dit liv
  6. Se tingene fra en positiv vinkel, uanset din udfordring
  7. Glem endelig ikke at have det sjovt og at lege
  8. Få hver enkel dag til at tælle
  9. Vær den type, der opmuntrer
  10. Sæt pris på dig selv

 

Til sidst vil jeg sige dette til dig: Jo mere vi lærer at acceptere, at tingene sker af en årsag, og at der oftest ligger en besked eller læring til os i alt, hvad der sker, jo nemmere er det også at tackle de mindre behagelige ting/vores udfordringer. En simpel læring er også at acceptere, at vi nogen gange skal vende ryggen til det, som vi ikke mener, at vi har brug for længere. Og at det er helt okay sådan. Accepten ligger som et grundelement i et positivt mindset og er sammen med taknemmelighed, kærlighed og tilgivelse et af de stærke værktøjer, som vi kan lære os selv at bruge. En vigtig nøgle til mere flow, lethed og ikke mindst lykke …

Det her handler om dig. Det handler om de bevidste valg, vi tager. Det ansvar, vi tager for vores eget liv.
Hvilket mindset vælger du?

 

Husk altid, at når du lukker en dør, åbner der sig 10 nye. Ofte er en afslutning ikke en afslutning men en ny begyndelse

 

Kærligste hilsner

Britt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *