Lille bump på vejen der … Hvad laver du dog der?

Universets uskrevne love: Loven om Tiltrækning. Loven om Manifestation. Teorien om, at alt er energi, og at vi på en måde fungerer som små magneter, der manifesterer det, vi sender ud. Lige tiltrækker lige er der også andre, der kalder det. Så du bliver dine tanker, eller dine tanker bliver til dig. Men hvorfor er det så, at vi oplever bump på vejen, selvom vi oprigtigt mener, at vi har sendt de rigtige tanker af sted?

Det kan være svært at forblive i troen og tillid til universets uskrevne regler omkring manifestation, når vi ikke ser øjeblikkelige resultater, eller når tingene tager en uventet drejning. Det er noget, vi alle kæmper med på et eller andet tidspunkt – og for de fleste af os oplever vi rigtig mange gange gennem livet, at troen vakler, og tvivlen får lov at banke på. Vi skal huske på, at selv der hvor livet niver allermest, er der masser af læring af hente. Og det behøver ikke at være så negativt, som det umiddelbart ser ud. Vigtigere er det dog at huske på, at der, hvor du er i dag, er resultatet af de tanker, du har tænkt tidligere. Du kan ændre på dit liv når og hvor som helst, du ønsker det. Er du havnet et sted, du ikke har lyst til at være, er det den mest oplagte mulighed for at stoppe op og se lidt nærmere på, hvilke tanker du gør dig inderst inde.

Hvorfor er det, at vores intentioner tager så lang tid om at manifestere sig (eller slet ikke gør)? Grundene kan være flere, og inspireret af en amerikansk coach kommer her nogle bud på, hvorfor vi oplever vores små bump på vejen, selvom vi føler, vi sender tanker (intentioner) af sted, som skulle undgå dem.

Det lykkedes dig ikke at fastholde din intention

Se dine intentioner som små elektromagnetiske bølger, der bevæger sig mellem dig og Universet. Som om du udsender radiosignaler. Universet modtager dine tanker og vender tilbage med respons på dine tanker. Jo flere gange den samme tanke bliver tænkt, jo stærkere bliver din intention – og jo mere styrke får responsen fra Universet også. Tænker du kun en tanke en enkelt gang, er responsen fra Universet måske så svagt, at du ikke engang opdager retursvaret.

Det kræver mere energi af dig at få sætte ting i bevægelse. Til at starte med kan det føles, som om du slet ikke kommer nogen steder. Det er da heller ikke utænkeligt, at du kan tænke en tanke flere gange dagligt i en hel uge, uden at du oplever bare snerten af et resultat, men du må ikke give op. Lige pludselig åbner sluserne sig, og manifestationen vil komme af sig selv. Det kan være om en måned, flere måneder, et år eller måske mere. Arbejder du på intentioner, som er meget vigtige for dig, kan du have tillagt det så meget energi, at det nu sidder godt fast i din underbevidsthed, og at du derved faktisk arbejder på den kontinuerligt ”bag scenen”. Det sjove ved det er, at resultatet af din intention lige pludselig banker på din dør en dag. En dag, hvor du måske helt havde glemt alt om den.

Du tillægger ikke din intention nok energi

Hemmeligheden bag dine tanker er at lære at føle dem. Når du tænker en tanke om en solbadeferie, hvordan føles det så? Når du tænker en tanke om blive millionøse, hvilken følelse giver det dig så? Når du tænker en tanke om at blive mor en dag, hvordan tror du så, det vil føles at være lige der? Hvis du ikke er passioneret omkring din intention, er det som at tænde en lommelygte uden batterier. Dine intentioner virker ikke, hvis det er, fordi du tror, at du skal ville det, eller at andre forventer af dig, at du vil. Du skal selv ville det fra hjertet. Vær ærlig over for dig selv omkring, hvad du virkelig ønsker dig. Kun dette kan frembringe den følelse i, som vil få dine intentioner manifesteret.

Glæde. Det, der giver dig glæde og vil gøre dig lykkelig er kodeordene for dig, når du skal sætte dine intentioner.

Dine intentioner mangler klarhed

Klarhed og fokus skaber de bedste intentioner, så du har brug for at være specifik. Ønsker du dig flere penge, så definér det præcise beløb og overvej, hvad du gerne vil bruge pengene til. Intentioner, som er mere generelle, har lille kraft. Tænk på dine intentioner som at være laserlys i stedet for flammen på et lille fyrfadslys, og du vil se, at dine intentioner vil blive hurtigere manifesteret.

Du spænder ubevidst ben for dine intentioner

Alle tanker er en intention. En af de største udfordringer, vi møder, er, at du er nødt til at slippe de tanker, der konflikter med det, du ønsker dig. Hvis du gerne vil være glad, nytter det ikke noget at tænke tanken ”Jeg hader at være deprimeret”. Denne tanke vil fastholde dig i at være deprimeret.

Se virkeligheden i øjnene og sig til dig selv, at du ønsker meget mere at skabe mere af det nye end at fastholde det gamle. Forestil dig, at du er ude og køre i bil. Hvis du bliver ved med at kigge i bakspejlet i stedet for ud af forruden, vil du helt sikkert ende i grøften. Hvis du fastholder dit blik, hvor på vejen du er lige nu, vil du holde stille her. For at få det optimale ud af køreturen, skal du spejde og finde ud af, hvor du gerne vil køre hen. Og så køre derhen. Ved at kigge efter steder, du gerne vil hen, er ikke ensbetydende med at flygte fra dig selv eller at lyve for dig selv om, hvor du befinder dig lige nu.

Lev dit lev på samme måde. Hvis du kan lide tingene, som de er lige nu, så gå ud og kig dig omkring og skab mere af det. Og nyd det! Hvis du befinder dig i den tarvelige ende af byen, handler det om at køre igennem så hurtigt som muligt (kan sammenlignes med f.eks. en depression). Du oplever denne del af byen, men har fokus på hvor du gerne vil hen.

Parkér aldrig bilen et sted, du ikke har lyst til at være.

Din overbevisning siger nej til din intention

Hvad sker der, hvis du peger en lommelygte op mod solen? Ingenting vel? Du kan overføre dette til, som hvis du fyrer en intention lige direkte ind i en overophedning af eksisterende overbevisninger. Det nytter ikke noget, at du drømmer om millionerne, hvis dine dominerende overbevisninger er modsigende. Din intention vil ganske enkelt dø.

Mange vil sige, at det handler om at få ryddet ud i dine gamle overbevisninger. Dette kan være en proces, der kan vare i årevis, og for nogen lykkedes det aldrig at få ryddet helt op!

Det vil også 632eda181d11cedabc8a848b0250ad36være nemmere at sætte intentioner i de områder, hvor du ikke har overbevisninger, der modarbejder, men når vi tager kampen op, rydder op og sætter nye mål, er det her, vi rykker os mest. Det er her, du har den allerstørste kontrol over dit liv, og det er her, dine intentioner virkelig kan tage fart. Du vil følge flowet i dit liv.

Det kan være, at du føler, du ikke er i stand til at takle dine dominante overbevisninger umiddelbart, men det er faktisk muligt for dig at arbejde uden om dem. Det gør du ved at sætte intentioner i grænselandet for din komfortzone. Små fremskridt, der gør en kæmpe forskel i dit liv, når de manifesterer sig.

At arbejde med manifestation er en tålmodighedsøvelse af grad. Hvis du fanger dig selv i at tænke negative tanker, der kan sløre din intention, så husk på, hvorfor det er, at du ønsker dig det, du ønsker dig. Dine HVORFOR er vigtige for dig og kan hjælpe dig enormt med at holde fokus. Kun gennem øvelse træner vi vores mentalitet, og med øvelsen bliver det nemmere og nemmere at forblive fokuseret på vores ønsker, drømme og mål. Med tiden kan vi faktisk blive små manifestationsmestre – hvilket vi i øvrigt er født til at være. De fleste af os ved det bare ikke.

Jeg arbejder selv på at blive bedre til at manifestere mine drømme og ønsker. Jeg arbejder faktisk på det hver eneste dag og er startet der, hvor det handler om at kontrollere mine tanker. Blive opmærksom på negative mønstre, der ligger i min underbevidsthed og spænder ben for mine nye drømme/mål. Nu er jeg jo et meget spirituelt søgende menneske og har fundet ud af, at der findes mange gode (og meget forskellige) manifestationskurser rundt omkring, der kan hjælpe processen. Jeg har selv været af sted på et weekend kursus hos den 6 sans i Vejle (http://www.den6sans-vejle.dk/default.aspx?uumenuid=285), og det er klart noget, jeg kan anbefale, hvis du har lyst til at arbejde dybere med manifestationsteknikken.

Fall seven times, stand up eight …..

Kærligst Britt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *