Hvorfor bliver min ønsker ikke opfyldt?

 

Loven om tiltrækning – hvorfor bliver mine ønsker ikke opfyldt?

 

Kender du det, at du ind i mellem føler dig helt alene? Sådan helt alene med dine tanker? Som om ingen rigtig hører efter, selvom du sender dine tanker ud i Universet.

Hvis du, ligesom jeg, tror på Universets kræfter, så kender du det sikkert. Vi sidder med åbne hjerter & inderlige længsler og sender vores ønsker langt ud mod stjernerne. Vi sidder tilbage med håbet om, at vores ønsker bliver modtaget – og også gerne inden for en deadline!

Når vi så ikke får den respons, som vi håber på, sidder vi tilbage med opgivende følelse og måske endda også en følelse af håbløshed. Det er her, at vi begynder at tvivle på os selv, tvivle på hvad det er, vi egentlig ønsker os og tvivle på, hvad livet har i vente til os.

Har du nogen gange følt, at Universet ikke svarer dig? At du bliver frustreret og tænker tanker, som at Loven om tiltrækning så bare ikke virker for dig? Det har jeg i alt fald prøvet. Jeg har også gransket i, hvad det er, jeg ind imellem har gjort forkert, og jeg kan stille dig dette spørgsmål:

  • Har du tunet dig selv ind på rigtige frekvens for rigdom, glæde, succes og hvad du ellers måtte ønske dig?

 

Her er et par remindere til dig (og mig):

 

1 Vær klar og tydelig

Hvad er det, du ønsker, der skal ske? Husk det, når du taler med dine venner, dine kollegaer eller hvem du måtte møde. Læg mærke til, hvilke ord du bruger over for andre. Hvis dine beskeder ikke er klare og tydelige, vil din kommunikation med Universet heller ikke være effektiv – og i langt de fleste tilfælde heller ikke virke tilfredsstillende for dig

 

2 Giv slip

Når du sender ønsker af sted, så husk på at Universet ikke kender tid på samme måde, som vi selv opfatter den, og nogle gange tager det lidt længere tid at ”sætte tingene” rigtigt op til dig. Så lad være med at gå og vente på, at tingene sker. Du spiller din tid og glemmer at være tilstede i nuet. Fortæl i stedet Universet, hvad du ønsker dig og giv så slip. Glæd dig i stedet til den dag, hvor dit allerhøjeste ønske – ud af det blå – går i opfyldelse for dig og siger ”Det tog lidt tid, men her er jeg!”

 

3 Vær opmærksom

Universet sender os ofte signaler, tegn eller skubber os direkte i en bestemt retning, hvor vi kan finde det, vi søger, men hvis du har for travlt, er det meget nemt at overse tegnene. Hvis du har for travlt med at lede efter tegnene, kan du endda være så fokuseret, at du overser det, der ligger lige for næsen af dig. Det handler ikke om at anstrenge dig og være fokuseret. Det handler om at være opmærksom. Opmærksom på dine omgivelser, dine muligheder og forandringerne der sker omkring dig.

 

5d7a84d1f29ad834ea21c2876129382e

 

4 Leg

Vi er så voksne. Så fornuftige. Så alvorlige. Kan du huske, hvordan du legede, da du var barn? Følelsen af frihed og bare at være til. Vi glemmer at lege som voksne, men at lege er en vigtig del af hele universets sammenspil. Så i gang med lege, at danse, at lave ting, der får dig til at grine. Og har du svært ved at lege, så forsøg med at give din hjerne frit spil og leg i dit hoved, hvordan tingene manifesterer sig for dig. Jo mere, du kan se det for dig, jo kraftigere energi sender du af sted. Jo mere du kan føle dit ønske, jo stærkere er dit ønske. Det er ikke meningen, at livet skal være en lang tur op af bakken, og at lege og at have det sjovt frigiver noget af den tunge energi dit energifelt.
Vær taknemmelig. Uanset hvilken situation du befinder dig i, er der altid en grund til at være taknemmelig. Taknemmelighed er en gave til dig, til mig, til os – på vejen mod et bedre liv.

 

”Tak, tak, tak. Jeg ved i mit hjerte, at mit højeste bedste er i og hos mig – og at noget endnu mere fantastisk er på vej til mig. Jeg bliver bedre og bedre for dag, der går.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *