GØR DIN KROP MODSTAND?

Din krop har sit helt eget hemmelige sprog. Din krop afspejler den verden, du lever i, og det liv du lever. Det betyder, at den tilstand din krop er i, helt og holdent er dit eget værk i forhold til det, du byder din: dine tanker, dine følelser, de situationer du udsætter dig selv for og de steder, som du vælger at opholde på, ja hele din livsfilosofi. Gør din krop modstand, er det måske på tide, at du giver dig tid til at lytte til den.

Hvad prøver din krop at fortælle dig?

cute-girly-shoes-and-pink-heart-and-pink-carpet-facebook-coversDer er ingen, der har sagt, at det skal være nemt. Det her med at lytte til din krop. Ikke desto mindre vil den så gerne have, at du lytter, for jo mindre du lytter, jo mere modstand vil den gøre. Modstanden er din krops opråb til, at der er noget galt i dit liv. Vi har ofte meget travlt med at finde årsagen uden for vores egen næsetip, men vi vil aldrig finde den der. Vi finder den kun i os selv, vores syn på livet og deraf overbevisninger og handlemønstre.

 

Mit bedste råd til dig: Lyt til din krop og vær nysgerrig & undersøgende på alt det, den forsøger at fortælle dig.

Hvordan har du det?
Hvor sidder dine smerter eller skavanker?
Tillader du dig selv at være nysgerrig nok på, hvorfor din krop har det, som den har det?
Er du villig til at foretage de nødvendige forandringer til at få det bedre?

Et liv, der er helbredt, rummer rigtig mange fordele. En af dem kan være sygdom, der er blevet kureret, en anden kan være en nemmere og mere positiv tilgang til livet, som muliggør alle fordelene i Loven om Tiltrækning. Den gode livspiral. Det allerførste skridt er at blive dus med din krop og at få stiftet fred …..
Sig tak til din krop!
Giving-Hearts-and-LoveVi har alle – uden undtagelse – et eller andet, som vi kan udsætte på vores krop. Måske en for stor numse, for små bryster, irriterende fregner på næsen eller grimme tæer. Hvad den ene synes er grimt, synes en anden er flot. Det er sådan, det er, og vi bliver tit fristet til at tro, at græsset er grønnere på den anden side i den forstand, at når vi sammenligner os med andre, er der altid noget, vi kan blive utilfredse med. Men hvad nu hvis …. Vi vendte kasketten og i stedet for sagde tak til vores krop? Vi kan jo ikke leve uden vores krop, kan vi? Hvorfor ikke vise vores krop den taknemmelighed, som den rent faktisk fortjener? Den bærer os gennem hele livet, og er der for os i tykt og tyndt – uanset hvordan vi behandler den. Den gør altid sit ypperste selv, når vi behandler den dårligt, indtil den ikke kan holde til det mere. Men den holder til så meget mere end noget andet her på jorden. Det ved du godt ik?….


TAKNEMMELIGHEDSØVELSE:
Kære krop, tak for dig!

Kære krop
Tak fordi du
– er sådan en vidunderlig størrelse at du er i stand til at bære mig hele dagen igennem
– er i stand til at heale dig selv
– fordøjer min mad for mig
– trækker vejret 20-30.000 gange om dagen for mig og holder mig i live fra det sekund, jeg blev født til den dag, jeg tager herfra
– gør mig i stand til at gå i biografen og ud og spise med gode venner
– gør mig i stand til at gå ture ved vandet og i skoven
– gør mig i stand til at elske med min dejlige kæreste
– gør mig i stand til at danse til min yndlings sang
– er en sådan gave, der gør hele livet muligt for mig

Jeg er glad for dig.
Jeg er taknemmelig for dig.
Jeg elsker dig.


Din krop vil begynde at stråle af glæde og lykke, jo mere du kan finde at være taknemmelig for. Og mon ikke… at en lidt for stor numse blegner i det samlede billede efter en tid med gentagen taknemmelighed til din krop. Af egen erfaring ved jeg, at det stille og roligt kommer af sig selv, som dagene går med denne øvelse. Og… Listen er uendelig …..

Rigtig god fornøjelse med at blive fortrolig med din krop. Bare fordi du fortjener det.
Kærligste hilsner
Britt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *