GODT NYTÅR!

Nytåret er altid tid til status her hos mig. Et nyt år er lig afslutninger og nye begyndelser. Jeg tror på, at for vi kan skabe nyt, skal vi skabe plads. Derfor er vi også nødt til at kigge på året, der gik for at kunne finde frem til vores vision for det/de kommende år. Det er sundt at rydde op og sige farvel – for at kunne sige goddag og velkommen.

Jeg læste tidligere i dag en nytårs-status fra en veninde, der handlede meget om taknemmelighed – på trods af at livet kan vise sine skarpe tænder ind i mellem. Det er lige nøjagtigt det, det handler om for mit eget vedkommende.

Jeg tror, at 2015 har været et stormfuldt år for mange, og ikke mindst for mit eget vedkommende. Vi er i et energiskifte, som kan mærkes. Der bliver ryddet op, så der kan frigives ny energi – og det er altså en del af livet (som vi ikke kommer uden om) også at mærke smerte. Nogle mennesker oplever mere smerte end andre, men kommer også stærkere ud på den anden side. Med tiden lærer vi at tackle smerte på en sådan måde, at vi ikke går ned på den mere, men tager den med som en del af “at sådan mærkes livet. Det sure med det søde, og vi skal få det bedste ud af læringen & erfaringen”.

 

Nytår 2015

 

Hvis vi tror på og accepterer, at der ikke er nogen, der vælger vores livstema for os, men at vi er vores egne skabere, kan vi også bedre tackle de udfordringer, vi møder. For mig har taknemmelighed og kærlighed været nøglen til at omfavne mine udfordringer. Taknemmelighed er også vigtig ingrediens i mine mål & visioner for 2016: at øve mig at blive endnu bedre til at få øje på de små ting. Små bitte ting, der dog giver så meget mening i livet. Der er så mange ting, vi blot tager for givet, fordi de ligger foran næsen for os.

Jeg siger tak for et spændende, stormfuldt men også meget kærligt 2015, og jeg glæder mig meget til at tage hul på et helt nyt kapitel: 2016. Jeg er overbevist om, at det bliver magisk!

Rigtigt godt nytår og husk: A goal without a plan is just a wish …….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *